Voda

Danas se udobnost stanovanja ne može ni zamisliti bez obilne potrošnje vode za piće, održavanje čistoće, za ispiranje zahoda, za kupanje. Mi smo tu da Vam osiguramo kvalitetan sustav distribucije i dobave hladne i tople vode za sve Vaše potrebe.

Solarno grijanje – služi za grijanje sanitarne voda tokom godine, a primjenjuje se i na instalacijama centralnog grijanja u zimskom periodu. Preporučujemo ovaj oblik grijanja sanitarne vode jer energija sunca je stalna, teorijski se koristi 365 dana u godini. Energija sunca je ekološki čista i besplatna, te nam omogućuje kvalitetnu i dostupnu toplu vodu tijekom cijele godine.

Navodnjavanje – Nudimo usluge podzemnog i nadzemnog navodnjavanja sportskih terena, vrtova, parkova te u poljoprivredi. Naš tim Vam može osmisliti  kvalitetan i učinkovit sustav  navodnjavanja koji Vam  je potreban . Naše iskustvo  omogućiti će efikasan i uravnotežen sustav navodnjavanja, ali uz pametno tehničko i financijsko rješenje. Naše riješenje navodnjavanja uključuje materijale čija su kvaliteta i efikasnost na najvišim stnadardima.

Usluga punjenja, ispiranja i odzračivanja sustava – u jednom radnom koraku. Samousisavajuća. Velika količina pumpanog medija. Idealna za solarna postrojenja, postrojenja za iskorištavanje geotermije i podno grijanje. Električna jedinica za punjenje i ispiranje za jednostavno i brzo punjenje, ispiranje i odzračivanje zatvorenih sustava.

Provjera tlaka i neprousnosti cjevovoda uz REMS E-Push.  Električna pumpa za provjeru tlaka s manometrom  p≤60bar/6MPa/ 870psi  za provjeru tlaka i nepropusnosti sustava cjevovoda i spremnika.

Dijamantno bušenje – primarna karakteristika je ta da se bušenje izvodi bez vibracija, a samo bušenje je iznimno precizno. Samim time, dijamantno bušenje potrebno je kod zahtjevnijih slučajeva od običnog bušenja ili štemanja rupa. Sanacije, restauracije, postavljanje strujnih, vodovodnih, odvodnih (kanalizacijskih), ventilacijskih ili klimatskih instalacija – dijamantno bušenje pokazalo se savršenim za takve potrebe.

Ova web-lokacija upotrebljava kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo. Nastavkom na stranicu prihvaćate njihovu upotrebu. Više informacija o našim na Politika kolačića.     PRIHVATI
Back to top